Mobila pentru copii: Ce piese de mobilier trebuie să conțină o cameră pentru copii?

În comerț putem găsi camere ce conțin piese de mobilier standard, cu tot ceea ce este necesar într-o cameră pentru copil. Sunt însă situații când nu reușim să folosim spațiul pe care îl avem la dispoziție, așadar vom ajunge să facem mobila la comandă pe dimensiunile spațiului nostru.

Pentru a stabili piesele de mobilier de care aveți nevoie pentru camera copilului vă puteți inspira de pe internet, sau mergând direct în magazinele din apropierea dumneavoastră.
1. Stabiliți combinația de culori a mobilierului De obicei se folosesc minim două nuanțe de material pentru confecționarea mobilei. Albul este de cele mai multe ori culoarea predominantă, iar combinat cu elemente roz este potrivit pentru fetițe, în schimb combinația alb cu albastru este foarte potrivit pentru băieți.
Este recomandat ca atunci când stabiliți culoarea mobilei să faceți în așa fel încât să se îmbine armonios cu culoarea pereților sau a podelei.
2. Patul pentru copil Acesta este unul dintre cele mai importante piese de…

Despre


MobilaCasa.ro își propune să fie o sursă de inspirație pentru vizitatorii săi. Drept urmare, pentru orice idee de colaborare așteptăm propuneri pertinente pe email la adresa: contact@mobilacasa.ro

Comentarii