Mobila pentru copii: Ce piese de mobilier trebuie să conțină o cameră pentru copii?

În comerț putem găsi camere ce conțin piese de mobilier standard, cu tot ceea ce este necesar într-o cameră pentru copil. Sunt însă situații când nu reușim să folosim spațiul pe care îl avem la dispoziție, așadar vom ajunge să facem mobila la comandă pe dimensiunile spațiului nostru. Made by MarcoShop ǀ facebook.com/MobilaCopiiDisney/ Pentru a stabili piesele de mobilier de care aveți nevoie pentru camera copilului vă puteți inspira de pe internet, sau mergând direct în magazinele din apropierea dumneavoastră. 1. Stabiliți combinația de culori a mobilierului De obicei se folosesc minim două nuanțe de material pentru confecționarea mobilei. Albul este de cele mai multe ori culoarea predominantă, iar combinat cu elemente roz este potrivit pentru fetițe, în schimb combinația alb cu albastru este foarte potrivit pentru băieți. Este recomandat ca atunci când stabiliți culoarea mobilei să faceți în așa fel încât să se îmbine armonios cu culoarea pereților sau a podelei.

Mesele pliante sunt practice și te vor ajuta să salvezi spațiul din casă

Nu întodeauna avem disponibil un spațiu de servit masa generos. Acest lucru ne obligă să folosim mese de dimensiuni mai mici ori să improvizăm, deoarece mesele mari transformă spațiul într-unul înghesuit, incomod. Din fericire există soluții pentru a utiliza o masă de dimensiuni normale, chiar și într-un spațiu de dimensiuni mai mici. Mesele pliante!

Masa pliantă este una dintre soluțiile cele mai bune atunci când spațiul de servit masa este aproape insuficient. Sunt practice datorită faptului că se pot plia blaturile pe lateral, oferă soluții de stocare utile și se pot muta foarte ușor dintr-un loc în altul atunci când nu sunt utilizate.

În concluzie, dacă aveți un spațiu limitat și trebuie să mobilați casa, printre alte piese de mobilier pentru casă ați putea să strecurați pe lista de și unul dintre ce 3 modele de mese pliante de mai jos.

1. Masă pliantă cu picioare metalice


2. Masă pliantă cu spațiu de depozitare

3. Masă pliantă cu dulap și sertareComentarii