Mobila de bucătărie realizată pe comandă și avantajele acesteia

Cu toții ajungem la un moment dat să hoinărim prin magazine în căutarea mobilierului ideal pentru casă, dar când ajungem la mobila de bucătărie lucrurile nu sunt chiar așa de simple precum par. Dacă în living sau pe hol mai putem improviza cu mobilier standard, cel pe care îl găsim de obicei în magazine, o mobila de bucătărie este mult mai greu de găsit pe dimensiunile necesare astfel încât să se și potrivească cu spațiul nostru.

De ce mobila pentru bucătărie la comandă poate fi soluția ideală? Niciun spațiu pentru bucătărie nu seamănă unul cu celălalt din punct de vedere al suprafeței sau a obstacolelor care pot împiedica unele piese de mobilier să se „așeze” frumos și practic pe locul lor. Pot exista colțuri ieșite din perete, țevi ce trebuie evitate ori ferestre pe care nu avem cum să le obturăm. Iată de ce mobila confecționată în urma măsurătorilor ne va scăpa cu siguranță de toate aceste griji.

Un alt avantaj al mobilierului la comandă ar fi acela că ne putem alege materialele di…

Mesele pliante sunt practice și te vor ajuta să salvezi spațiul din casă

Nu întodeauna avem disponibil un spațiu de servit masa generos. Acest lucru ne obligă să folosim mese de dimensiuni mai mici ori să improvizăm, deoarece mesele mari transformă spațiul într-unul înghesuit, incomod. Din fericire există soluții pentru a utiliza o masă de dimensiuni normale, chiar și într-un spațiu de dimensiuni mai mici. Mesele pliante!

Masa pliantă este una dintre soluțiile cele mai bune atunci când spațiul de servit masa este aproape insuficient. Sunt practice datorită faptului că se pot plia blaturile pe lateral, oferă soluții de stocare utile și se pot muta foarte ușor dintr-un loc în altul atunci când nu sunt utilizate.

În concluzie, dacă aveți un spațiu limitat și trebuie să mobilați casa, printre alte piese de mobilier pentru casă ați putea să strecurați pe lista de și unul dintre ce 3 modele de mese pliante de mai jos.

1. Masă pliantă cu picioare metalice


2. Masă pliantă cu spațiu de depozitare

3. Masă pliantă cu dulap și sertareComentarii