Mobila de bucătărie realizată pe comandă și avantajele acesteia

Cu toții ajungem la un moment dat să hoinărim prin magazine în căutarea mobilierului ideal pentru casă, dar când ajungem la mobila de bucătărie lucrurile nu sunt chiar așa de simple precum par. Dacă în living sau pe hol mai putem improviza cu mobilier standard, cel pe care îl găsim de obicei în magazine, o mobila de bucătărie este mult mai greu de găsit pe dimensiunile necesare astfel încât să se și potrivească cu spațiul nostru.

De ce mobila pentru bucătărie la comandă poate fi soluția ideală? Niciun spațiu pentru bucătărie nu seamănă unul cu celălalt din punct de vedere al suprafeței sau a obstacolelor care pot împiedica unele piese de mobilier să se „așeze” frumos și practic pe locul lor. Pot exista colțuri ieșite din perete, țevi ce trebuie evitate ori ferestre pe care nu avem cum să le obturăm. Iată de ce mobila confecționată în urma măsurătorilor ne va scăpa cu siguranță de toate aceste griji.

Un alt avantaj al mobilierului la comandă ar fi acela că ne putem alege materialele di…

Iată câteva modele de etajere decorative care te vor ajuta să ai o casă modernă

În vremurile noastre nu este suficient să ai în casă doar mobilă funcțională, aceasta trebuie să fie puțin șic, să îndeplinească roluri decorative. Etajerele sunt aproape de nelipsit într-o casă, acestea fiind utilizate în funcție de ceea ce avem nevoie, pentru cărți, reviste dar și pentru elemente decorative cum ar fi bibelourile.

Mai jos vă propunem 4 modele de etajere pe care nu le veți găsi în magazine, dar se pot realiza la comandă de diverși producători.

Etajera decorativă pentru cărți „STEPS”

Etajera STEPS se poate executa atât din pal melaminat cât și din mdf mat ori lucios. O idee de luat în considerare ar fi să vă jucați cu nuanțele de culori combinându-le, de exemplu, rama se poate face dintr-o singură culoare iar polițele de o altă culoare.

Etajerele decorative pentru cărți „BRICKS” sau ZIGZAG

Sunt două etajere care ocupă foarte puțin din spațiul camerei, dar care vă ajută să depozitați diverse lucruri, cărți, reviste ori elemente de decor care să impresioneze.


Etajera decorativă pentru cărți „3 CASETE”

Dacă nu aveți spațiu suficient pentru cărți acest model de etajeră este ideal. Mică și robustă, etajera „3 CASETE” este unul dintre modelele care pot fi prinse și pe perete, dacă renunțăm la picioare și la soclu binențeles.


Înainte de a lua o decizie în achiziționarea oricărui obiect de mobilier pentru casă măsurați spațiul disponibil din camera unde aceasta va fi așezată, folosită. Consultați de asemenea paletarul de culori disponibil la producător și solicitați să se facă o simulare 3D, la scară a acesteia în mai multe variante sau combinații.

În cazul oricărui model de etajeră este recomandată ancorarea de perete în cel puțin un punct, deoarece se pot răsturna în cazul unui cutremur sau chiar accidental.

Comentarii