Mobila pentru copii: Ce piese de mobilier trebuie să conțină o cameră pentru copii?

În comerț putem găsi camere ce conțin piese de mobilier standard, cu tot ceea ce este necesar într-o cameră pentru copil. Sunt însă situații când nu reușim să folosim spațiul pe care îl avem la dispoziție, așadar vom ajunge să facem mobila la comandă pe dimensiunile spațiului nostru. Made by MarcoShop ǀ facebook.com/MobilaCopiiDisney/ Pentru a stabili piesele de mobilier de care aveți nevoie pentru camera copilului vă puteți inspira de pe internet, sau mergând direct în magazinele din apropierea dumneavoastră. 1. Stabiliți combinația de culori a mobilierului De obicei se folosesc minim două nuanțe de material pentru confecționarea mobilei. Albul este de cele mai multe ori culoarea predominantă, iar combinat cu elemente roz este potrivit pentru fetițe, în schimb combinația alb cu albastru este foarte potrivit pentru băieți. Este recomandat ca atunci când stabiliți culoarea mobilei să faceți în așa fel încât să se îmbine armonios cu culoarea pereților sau a podelei.

Iată câteva modele de etajere decorative care te vor ajuta să ai o casă modernă

În vremurile noastre nu este suficient să ai în casă doar mobilă funcțională, aceasta trebuie să fie puțin șic, să îndeplinească roluri decorative. Etajerele sunt aproape de nelipsit într-o casă, acestea fiind utilizate în funcție de ceea ce avem nevoie, pentru cărți, reviste dar și pentru elemente decorative cum ar fi bibelourile.

Mai jos vă propunem 4 modele de etajere pe care nu le veți găsi în magazine, dar se pot realiza la comandă de diverși producători.

Etajera decorativă pentru cărți „STEPS”

Etajera STEPS se poate executa atât din pal melaminat cât și din mdf mat ori lucios. O idee de luat în considerare ar fi să vă jucați cu nuanțele de culori combinându-le, de exemplu, rama se poate face dintr-o singură culoare iar polițele de o altă culoare.

Etajerele decorative pentru cărți „BRICKS” sau ZIGZAG

Sunt două etajere care ocupă foarte puțin din spațiul camerei, dar care vă ajută să depozitați diverse lucruri, cărți, reviste ori elemente de decor care să impresioneze.


Etajera decorativă pentru cărți „3 CASETE”

Dacă nu aveți spațiu suficient pentru cărți acest model de etajeră este ideal. Mică și robustă, etajera „3 CASETE” este unul dintre modelele care pot fi prinse și pe perete, dacă renunțăm la picioare și la soclu binențeles.


Înainte de a lua o decizie în achiziționarea oricărui obiect de mobilier pentru casă măsurați spațiul disponibil din camera unde aceasta va fi așezată, folosită. Consultați de asemenea paletarul de culori disponibil la producător și solicitați să se facă o simulare 3D, la scară a acesteia în mai multe variante sau combinații.

În cazul oricărui model de etajeră este recomandată ancorarea de perete în cel puțin un punct, deoarece se pot răsturna în cazul unui cutremur sau chiar accidental.

Comentarii