Mobila pentru copii: Ce piese de mobilier trebuie să conțină o cameră pentru copii?

În comerț putem găsi camere ce conțin piese de mobilier standard, cu tot ceea ce este necesar într-o cameră pentru copil. Sunt însă situații când nu reușim să folosim spațiul pe care îl avem la dispoziție, așadar vom ajunge să facem mobila la comandă pe dimensiunile spațiului nostru. Made by MarcoShop ǀ facebook.com/MobilaCopiiDisney/ Pentru a stabili piesele de mobilier de care aveți nevoie pentru camera copilului vă puteți inspira de pe internet, sau mergând direct în magazinele din apropierea dumneavoastră. 1. Stabiliți combinația de culori a mobilierului De obicei se folosesc minim două nuanțe de material pentru confecționarea mobilei. Albul este de cele mai multe ori culoarea predominantă, iar combinat cu elemente roz este potrivit pentru fetițe, în schimb combinația alb cu albastru este foarte potrivit pentru băieți. Este recomandat ca atunci când stabiliți culoarea mobilei să faceți în așa fel încât să se îmbine armonios cu culoarea pereților sau a podelei.

Idei pentru redecorarea apartamentului cu un buget restrâns

Nu este un secret faptul ca redecorarea unei case poate fi costisitoare, mai ales când bugetul este limitat. Chiar și în cazul în care se decorează doar o cameră, costurile pot crește rapid. Vreți să cumpărați o mochetă nouă sau să montați parchet pe jos? Ce culoare de vopsea veți alege pentru pereți? Doriți să cumpărați mobilă nouă? Cum rămâne cu corpurile iluminat și alte accesorii? Nu uitați de draperiile de perete și de obiectele decorative. Doar gândul la lucrurile care trebuiesc cumpărate poate fi copleșitor. Poate părea imposibil când încerci să faci ceva cu un buget limitat, nu-i așa? Mai jos gasiți câteva sfaturi importante care vă pot ajuta în atingerea scopului dumneavoastră, chiar și cu un buget restrâns. Folosește-ți creativitatea intrând puțin în pielea unui designer.

Faceți un plan înainte de a începe

În timp ce planificarea adecvată este esențială pentru orice proiect de amenajare a casei, necesitatea ei crește de zece ori atunci când bugetul este unul limitat. La urma urmei, nimănui nu-i place să fie pus într-o situație în care să găsescă canapeaua perfectă doar pentru a descoperi că nu au suficienți bani în cont, sau că dulapul pe colț comandat online și pe care nu-l mai poate returna nu se încadrează în spațiul lui. Puțină alergătură la început poate reduce probabilitatea de a întâlni surprize neplăcute de acest gen. În primul rând documentați-vă pentru a găsi puțină inspirație în ceea ce privește designul. Răsfoiți reviste și navigați pe site-uri de specialitate descoperind astfel stilul preferat. Apoi, segmentați proiectul pe categorii: podea, mobilă, vopsea, și elemente decorative. Mergeți prin magazine pentru a vă face o idee despre costul acestor materiale. Asigurați-vă în același timp că ați luat în calcul și costurile asociate, cum ar fi angajarea unor meseriași. Odată ce aveți o privire de ansamblu asupra costurilor, verificați bugetul disponibil pentru acestea. Fiți realist în privința bugetului. Dacă la un moment dat nu mai sunt bani, încercați să puneți deoparte lunar o anumită sumă de bani până acesta va fi îndeajuns pentru a vă atinge scopul. Chiar dacă dureză mai mult, este mai bine decât să faceți un credit la bancă.

Reutilizați cât se poate din ceea ce aveți deja

Poate fi mai puțin interesant faptul că se pot folosi anumite elemente de design vechi, spre deosebire de cele noi care vin amabalate frumos de la magazin, dar, cu puțin efort în timpul liber este posibil să schimbați aspectul oricărui obiect din casă. Acest lucru vă va permite să economisiți bani pentru achiziții mai importante. Uitați-vă în jur și căutați lucruri care pot fi refolosite. Aveți într-adevăr nevoie de toate noi sau le puteți recondiționa într-un fel pe cele existente? De exemplu, aveți parchet care poate fi curățat și lăcuit din nou, sau puteți reîmprospăta aerul din încăpere cu o vopsea nouă? Odată ce ați stabilit ce anume poate fi recondiționat, începeți să vă documentați. Ghiduri utile pot fi găsite pe internet, sau, la nevoie, puteți apela la prieteni care se pricep la recondiționat diverse lucruri.

Aranjamentul mobilierului în cameră

Când avem la dispoziție un buget restrâns, banii trebuiesc cheltuiți în ordinea priorităților pentru a obține cele mai bune rezultate. Când amenajăm apartamentul, o mare parte din cheltuieli le vom face în mobilier. Mobila este ce-a mai înțeleaptă investiție, fiind cea care definește stilul unei camere dintr-o singură privire. Odată ce aveți mobila pentru dormitor, jumătate din treabă este făcută. Va trebui să adăugați mici elemente de decor pentru a completa camera.

Beneficiați de promoții și reduceri

Se pot economisi o bună parte din bani căutând mobilă la reducere sau alte materiale pentru amenajare. Magazinele fac reduceri de preț și promoții constant, deci, o mare parte din bani se pot economisi în acest fel. Mergeți prin magazine și studiați cu atenție ofertele. Încercați să aflați cât costă un anumit produs sau unul similar la preț întreg în mai multe locuri, pentru a vă asigura de faptul că reducerea merită achiziția acelui produs. Cu puțin noroc puteți găsi chiar ceea ce vă trebuie, și care să se asorteze stilului camerei dumneavoastră.

Decorați singur camera

În designul interior, termenul "decor" se referă la elementele dintr-o camera care nu îndeplinesc un alt rol decât acela de a decora camera. Aceste elemente pot fi tablouri, covorașe decorative sau vazele cu flori. Sunt esențiale pentru un design coerent. Decorațiunile sunt percepute în funcție de interpretarea personală, drept urmare, puteți crea singuri propriile articole de decor folosindu-vă de abilițățile personale, economisind și de aici ceva bani. De exemplu, dacă sunteți pasionat de fotografie, puteți înrama câteva fotografii frumoase. Nu vă temeți să căutați elemente care pot servi unui dublu scop. Puteți scoate în evidență carțile vechi așezăndu-le la vedere într-o bibliotecă deschisă, sau puteți folosi o sticlă frumoasă de vin drept vază pentru o floare. Merge utilizat orice lucru atâta timp cât vă scoate în evidență personalitatea și stilul.

Optați pentru un stil minimalist

Alegând un stil minimalist și cheltuielile vor fi minime. În plus, stilul minimalist este la modă în zilele noastre,deci, pe lângă faptul că veți economisi bani veți fi și în trend. În designul interior minimalismul este definit de culori neutre, mai les de cele monocromatice, utilizarea de materiale naturale și liniile drepte pentru mobilier. Iluminatul trebuie să fie discret dar suficient. Vă rugăm să ne transmiteți și soluțiile dumneavoastră lasându-ne un comentariu la acest articol.

Comentarii